BejelentésIngyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Befektetést eszkölni a következő képpen lehet !


Email-ban vagy a megadott elérhetőségek egyikén jelezni ezt Nekem.


Amint fogadni tudtam a kérelmet , kaptok egy SMS-t melyben megadom a számlaszámot amire tudtok utalni. Ez kifejezetten csak erre a célra van létrehozva a követhetőség és az elszámolhatóság miatt. Nagyon fontos megjegyeznem azt , hogy ellentétben az internetes befektetésektől , ahol általában biztosítanak egy felületet arra , hogy valójában miként áll az egyenleged , nem tudod hova került a pénzed. A programon belül követhető a pénz utja , tehát pontosan tudod azt , hogy valóban megérkezett oda , ahova indult. Erről értesítést is kaptok természetesen.


Miért így van megoldva?


Ez a bankszámla csak a tagoknak a tranzakciójára használatos , nem kezdeményezhető semmilyen más pénzküldés illetve fogadás. Továbbá figyelembe véve a magyar jogszabályokat , bármikor egy ellenőrzés alkalmával egyszerűen lehet igazolni a pénzforgalom utját az APEH-nek.
Nemsokkára feleteszem a szerződést is az oldalra , melyet mindenki alá tud írni. Ez fogja tartalmazni a teljes megállapodást a befektetéssel kapcsolatosan.


Hogyan működik a rendszer:


A teljes befektetési rendszert egy szoftver irányítja , amely teljesen automatikusan , emberi beavatkozás nélkül oldja meg , mely elsősorban a vételi és az eladási árfolyam különbözétére , és az ebből származtatható jövedelemre apellál. Azt gondolom , hogy minden üzlet egy kockázattal jár , de mamár szinte mindent automatizálnak , és ki tudna jobban kommunikálni egy szoftverrel , mint egy másik másik szoftver , ami kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!